Trädgårdsdrömmar

Helgens och gårdagens vackra och varma väder fick det att börja klia ordentligt i trädgårdsfingrarna. Jag väntar så på att få börja fixa på vår lilla gräsplätt. Skall faktiskt handla hem lite grejer nu redan till helgen och påbörja odlingen här inomhus. Vi hade faktiskt lite tur så vår gårdsplan är i princip orörd vad det gäller rabatter och odlingar.

 IMG_7504

 

Så här såg det ut hos oss söndagen den 8 mars. 

Nå, vad tänker jag då? Ja listan skulle kunna göras ganska lång egentligen, men prioritet nummer ett är att beskära det lilla trädet. Samt att försöka fixa ett mer ordentligt insynsskydd hela varvet runt. Sen skall det spikas ihop odlingslådor också, så jag har någonstans att sätta potatis, morötter och andra grönsaker. Sen hoppas vi hitta snygga och passande utemöbler också och en ny grill står högt på önskelistan. Vilken tur att jag fyller år i maj, så en kan önska sig bidrag till diverse utegrejer. Vilken trevlig vår jag har att se framemot!

4 thoughts on “Trädgårdsdrömmar

    1. Ja, planerandet är roligast, innan det kommer till kritan och kalaset skall betalas. Vi skulle också gärna ha polyrottingmöbler hos oss, tror att de skulle hålla längre. Men de är ju verkligen inte billiga.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s