När handarbetsinspirationen återvänder

Med solen kom den, den nerpackade och bortblåsta handarbetsinspirationen. I det första utgivna svenska numret av sticktidningen Novita fanns många vackra plagg. Till slut kunde jag bestämma mig för ett mönster men bytte ut det senapsgula mot naturvitt istället.

IMG_7513

IMG_7511

 

Mitt livs andra stickade plagg, denna gången en kofta, finns på stickorna. Skall bli intressant att se hur slutresultatet blir och framför allt, hur länge det tar. Skönt är det hur som helst att ha något att dona med om kvällarna nu, i väntan på tid för trädgårdsarbete.

4 thoughts on “När handarbetsinspirationen återvänder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s