En chans att lära känna mig bättre

Nu har jag tagit mig tid att fundera ut lite info om mig själv, saker som ni kanske inte visste. Tycker själv att det är jättekul att läsa om andra människor. Ofta kan man hitta något som är väldigt likt en själv, eller så någon knasig olikhet. Varsågoda, ett axplock av information om den fina Christina.

 IMG_7670

 

Ursäkta bildkvalitén, bilden hänger på väggen bakom glas och ram.

Jag är född i maj, snart födelsedag då med andra ord. Jag älskar pasta och all sorters ost, skulle kunna äta det resten av livet. Mitt intresse för läsning har nog kommit från det att min morbror köpte en hel del fina sagoböcker när jag var liten. Jag gillar dansbandsmusik, min första cd-skiva var en Thorleifs skiva och det finns ett fotografi där jag sitter i Christer Sjögrens famn som 3-åring. En av mina största förebilder i livet är min mormor, salig mormor. Jag är en morgonmänniska, tycker om att ta det lugnt på morgonen. Jag sitter allt som oftast och snurrar håret mellan fingrarna, i tid och otid. Tålamod är en bristvara hos mig, konstigt nog har jag tålamod att sitta och räta upp fel i mina handarbeten. Jag drömmer om att en dag hoppa bungeejump, men tror att min höjdskräck sätter stop för det. Jag är sämst på att dricka tillräckligt med vatten, men skulle kunna dricka hur mycket coca-cola som helst. Något som jag heller inte är så bra är att komma på fakta om mig själv, så nu slutar jag.

Jag hoppas ju att ni som läser kan dela med er av någon lite rolig info om er själva. Fritt upp, kommentarsfältet är er, jag lovar att inte skratta (åt er) nog med er!

13 thoughts on “En chans att lära känna mig bättre

 1. Sånahär inlägg är ju så roliga att läsa! Jag kan ju bjuda på att jag 98%av gångerna jag ska sova har på sockor. De kan vara helt basic, kompressionssockor eller stickade. Oavsett årstid. Men det är ju inte alltid de hålls på tills morgonen gryr.

  Gilla

 2. Och jag hatar dansbandsmusik. Däremot var jag ett av stans två största och värsta Bay City Rollers-fans i tiderna. Du får googla om du inte känner till dem. Klädd som idolerna var vi också, min kompis Cate och jag, och oj, så vi blev mobbade. Ett par gånger hyrde vi en liten lokal och ordnade träff för likasinnade, men vi blev tvungna att sluta efter två gånger, för träffarna blev saboterade av folk som inte hade samma musiksmak som vi, eller så var det bara för att de var avundsjuka på oss för att vi var så hängivna. Tretton år var vi på den tiden, och väldigt framåt och ambitiösa.

  Gilla

  1. Vad kul med så hängivna fans, samtidigt så tråkigt att ni inte fick leva ut er hängivenhet utan att bli mobbade. Jag hade aldrig hört bandet tidigare, så fick verkligen ta till både google och youtube för att bilda mig en uppfattning. 🙂

   Gilla

 3. På tal om Christer Sjögren så måste jag berätt att jag som 2-3-åring hade han som största Idol och skulle jämt ha Vikingarna-kassetten på högsta volym, typ. Min lillasyster är döpt efter någon dansbandslåt också (Angelina), vet inte om det är en av Vikingarnas låt? Men jag skulle prompt ha henne att heta det i alla fall, för jag hade hört det namnet i en låt… 😀

  Gilla

 4. Trevlig läsning! Jag gillar också att läsa om andra människor. Själv är jag väl på gränsen till att bjuda FÖR mycket på mig själv i bloggen, alltså att bli så privat så att det inte ”muka” intresserar folk 😀

  Hm, men vad skulle jag kunna bjuda på för kuriosa här? Jag hade precis fyllt fyra år när mina föräldrar upptäckte att jag hade lärt mig läsa. När jag var barn ville jag bli damfrisörska (jo, det hette så då, anno dazumal). Jag har i tiderna letat mig fram till Folkets park i Södertälje tillsammans med Niclas Wahlgren och hans kompisar, vi skulle på samma konsert och ingen av oss hade varit där förr 🙂 Och jag har väldigt svårt för att dricka kolsyrade drycker i större mängder, det blir så starkt i halsen när man ska svälja.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s