Fågelpose och färgglada loppisfynd

Det är en evighet sen jag var på loppis sist känns det som. Så när det ordnas loppishelg vid UF i Kvevlax är det ju bäst att ta en runda. Det hade tydligen resten av byns invånare också tänkt, eftersom det var fullt av bilar överallt när jag kom körande lagom till öppning idag.

 IMG_7710

Nå, om man som jag inte är så värst intresserad av barnkläder och leksaker så fanns det kanske inte så mycket intressant. Men, självklart hittade jag något smått ändå. Vad sägs om en trämås, en neonorange kofta och två tavellister i ek. Alla dessa tre saker kommer väl till pass någon gång. Tavellisterna skall få komma upp på den tomma väggen i gästrummet och måsen, ja den skall samsas tillsammans med de andra marina inredningsprylarna i väntan på det där villabygget.

Ps. Ja, som det tydligt syns är jag ingen modebloggare. Högst på min önskelista just nu står ett stativ till kameran och en fjärrutlösare. Tur att jag fyller år snart, blink blink!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s