En födelsedagsönskelista

Om en månad är det min tjugosjätte födelsedag, himmel! Tjugosex år alltså, vart flyr tiden? Hur som helst har jag försökt klura på en sorts önskelista inför min kommande födelsedag och det är inte lätt. Alltså det finns säkert en miljon saker jag skulle kunna önska mig, om jag var sån. Men varje år vid jul och födelsedag är det lika svårt att komma på något som nära & kära kan köpa och slå in i vackert papper.

PicMonkey Collage

Jag kom på tre saker: Vinglas från Iittala, de nya muminmuggarna och fotogrejer

(stativ från Anttila och en fjärrutlösare från Clas Ohlson).

Oavsett så tror jag det blir en fin födelsedag ändå, jag sitter redan och planerar vad jag skall bjuda min familj på. För om det är något jag gillar så är det att ställa till små bjudningar och fester och få baka och fixa. Festplanerare, kanske det vore något.

6 thoughts on “En födelsedagsönskelista

    1. Tack! Ja, jag hoppas verkligen det finns en sån i ett paket senare. 🙂 å förstås ett stativ också, isåfall lovar jag mycket fler selfies i den här bloggen.

      Gilla

  1. Vi tycks ha födelsedag nästan på samma dag då ser jag! 😀 jag blir också 26 i (16e) maj 🙂
    Önskelistor är nog svåra, och det är nog som du säger – det roligaste är att bjuda folk på något gott och ha en orsak att ses 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s