Bloggloppisdagen är här

Dagen D är här! Snart skall jag köra in till Vasa och delta i vårens bloggbloppis, igår på kvällen prissatte jag de sista kläderna så nu hoppas jag på många hugade köpare. Bar allt till bilen och fixade resten för idag färdigt. Men tror ni att min klädställning rymdes med? Nej, så går det när jag har liten bil. Oh well, får väl klara mig utan ställning då.

Är du på väg in till Vasa idag, sväng förbi Ritz och hälsa på mig och ett gäng andra trevliga bloggare. Vi finns där med våra grejer från kl. 10 till kl. 15.

IMG_7838

 Dagen till ära fick pannluggen åka upp, så att jag kan se er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s