Ett av tidernas bästa loppisfynd

Bloggvännen Ingela hade bord bredvid mig under lördagens loppisevenmang. En mycket trevlig kvinna som det var så roligt att träffa utanför bloggvärlden. Redan på förhand hade hon lagt upp några glimtar av inredningsprylar hon skulle sälja bort och då såg jag dem: lyktorna!

 IMG_7866

De vackraste blecklyktorna som jag så länge suktat efter men inte kunnat unna mig. Å hon skulle sälja dem! Snabb som attan var jag när hon packade upp dem bland sina andra fina inredningsprylar och så var de mina. Vilken glädje att få köpa så fina lyktor! Nu står de där på skänken i hallen och sprider glädje i skymningsljuset. Som tur blir det ännu skymt på kvällarna så jag hinner njuta lite av dem innan de får åka i skåpet lagom till höstens mysperiod igen.

6 thoughts on “Ett av tidernas bästa loppisfynd

  1. Tack för de snälla orden, och tack det samma! Roligt att lyktorna fick komma till ett gott hem! Jag har faktiskt en kvar ännu – den mellersta storleken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s