Vi ses på instagram!

Dags för utflykt med tjejerna, om en stund borde Mimmi plocka upp mig så åker vi och hämtar de andra. Det blir en hel dag med båtåkande, shopping, god mat och tid för varandra. Skall verkligen bli riktigt roligt att få åka bort. Det jag egentligen ville var att tipsa er om mitt instagramkonto idag, där kommer jag nog uppdatera med en hel del bilder under dagens lopp.

instagram

Ni hittar mig på @finachristinas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s