Att ha en massa muggar

Hemma hos oss finns det 19 st. muggar med trevliga finlandssvenska figurer på. En samling som har blivit till under de senaste åren, kanske under ett svagt tillfälle när jag inte visste vad jag skulle önska mig i present. Den första av dem fick jag redan som fyra-åring, sen var det paus under flera år.

IMG_7925
Idag är jag lite kluven, fortsätta samla på dem eller låta dessa 19 muggar vara. Fast visst är det smidigt för min sambo, när han vet vad han skall köpa i födelsedagspresent eller julklapp åt mig. Hos oss används alla muggar, jag har ingen som är för fin eller för dyr. Vad är vitsen med att ha ett skåp med saker att ”bara” titta på? Jag torkar dem hellre torra efter disken än torkar damm ur dem.

IMG_7928

IMG_7931

 

 Nå, kanske jag kan önska mig en till nu, sen får det vara. 20 st. är helt tillräckligt!

5 thoughts on “Att ha en massa muggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s