Färgglada loppisfynd från Luleå

Vet ni, jag var också på loppishelgen i Luleå, i form av ett utprintat papper med de vackraste ljuslyktorna på. Iittalas kivilyktor som jag börjat samla på det senaste året. Jag köper dem helst på loppis, för rätt billiga priser. Å vad passar inte bättre då när man har två loppisglada arbetskamrater som är på väg på den stor fyndmarknaden.

IMG_7935

Å hem kommer de med de finaste lyktorna i glada färger (äppelgrön, havsblå och ljusblå). Å jag skrattade högt när de berättade att den gröna, ja den kostade hela 10 kr. ”Ni måste skämta!” Nej, tydligen inte. Ja, vissa förstår sig inte alls, fast vi loppisfantaster tackar och tar emot.

Till hösten skall jag nog försöka ta mig dit också, till Luleås fyndmarknad i Arcushallen.

2 thoughts on “Färgglada loppisfynd från Luleå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s