Ett inlägg om munkar

IMG_7969

”Jag vill ha munkar, munkar, munkar med hål i…”

Jag hann med en hel del medan jag väntade på kvällens gäster igår. Videoblogga, baka paj och leka med ett paket munkar som exempel. Just de här små munkarna är jättegoda, så jag satsade och köpte hem två paket igår. Jaa, det är väl snart bara ett paket kvar eftersom det första försvann ganska hastigt in i munnen och ner i magen. Jag sa väl att de var goda..

IMG_7973

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s