Senaste Pinterest-favoriterna

Jag fixade ihop ett litet kollage av de senaste bilder jag sparat i olika mappar på Pinterest. Ni kan föresten följa mitt konto, eller se vilka bilder jag sparar om ni trycker på Pinterest-logon ovanför min inforuta i sidospalten. Det är en hel del klädstil och trädgård/villa som snurrar just nu. Hoppas komma mig iväg på en snabb shoppingrunda i nästa vecka, känner att jag vill uppdatera garderoben med lite nya basciplagg och så eventuellt införskaffa den där bikerjackan jag haft ögonen på via nätet nu ett tag.

PicMonkey Collage

4 thoughts on “Senaste Pinterest-favoriterna

    1. Ja, det är nog bara att åka ut och leta efter något liknande nu. Tog en runda i affärerna i GW-gallerian ikväll och de hade fått in många fina sommarnyheter.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s