Projekt tavelväggen: del 1

Som jag har funderat på det här med tavelväggar/fotoväggar, jag har köpt ramar, målat dem alla i samma färg och beställt bilder. När vi för ett tag sen besökte Hannah och jag såg hennes två vackra tavelväggar så visste jag direkt att nu är det min tur att försöka.

IMG_8032

 

Igår kväll fick jag äntligen inspiration och grävde fram de ramar jag tänkte och letade upp bilderna. Sen återstod det bara att få placerat bilderna i passliga ramar också. Det värsta jag vet när jag framkallar bilder är när de blir lite för små för ramarna. Så där att det lämnar en liten vit kant runt bilden sen i ramen. Nå, vart efter får jag byta ut bilder och hoppas på att de har ”rätt storlek”.

Nu återstår bara det viktigaste, att hitta en bra placering på den vägg där jag har tänkt ha mina bilder. Fortsättning följer…

2 thoughts on “Projekt tavelväggen: del 1

    1. Hmm, det är mer krångligt än jag trodde att få dem att hänga rakt och snyggt. Men så länge man inte tittar med allt för kritiska ögon på vår tavelvägg så skall det nog bli bra. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s