Intimt i en rosa låda

Inlägget är i samarbete med Reddville.

Maria har skrivit så gott om Reddville flera gånger, så redan i höstas registrerade jag mig där och la till min blogg i informationen om mig själv. Reddville går ju ut på det att du månatligen skall få mensskydd (tamponger) hemskickat på posten. Fast jag har varit medlem ett bra tag så har jag inte fått något litet paket på posten. Döm om min förvåning när ett stort paket väntade på mig här hemma idag, från Reddville och deras SheSocial-grupp. Paketet visade sig innehålla en rosa låda full av intimhygienprodukter och diagnostester från i:Say.

IMG_8052

 I den fina rosa lådan fanns både diagnostiseringstester för både urinvägs- och slidinfektioner och så lite rengörinsprodukter och salvor samt ett armband mot illamående som du kan använda som gravid eller mot åksjuka. Alla produkterna är framtagna i samarbete med läkare och hittas på de flesta apotek.

Produkterna i sig verkade mycket intressanta och utseendet på dem var ju trevligt. I nuläget har jag kanske inte så stort behov för något annat än tvättmoussen och rengöringsservetterna, men det är ju bra att ha lite av varje i det där badrumsskåpet.  Lådan då, ja precis som Maria skrev då tidigare så är det ju trevligt med färgglada förvaringslådor.

IMG_8057

3 thoughts on “Intimt i en rosa låda

  1. Hej, spar på plånbok, natur och slemhinnor och skippa bindor/tamponger och övergå till menskopp! It is so worth it !! 🙂 ha en bra dag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s