Att fynda i grannskapet

I helgen la jag ut en annons på Findit, jag har länge tänkt att jag gärna skulle vilja ha fler av de där gammaldags blompallarna. Jag köpte ju en förra sommaren på Källbackens loppisrace. En hel del mail ramlade in i min inkorg och så råkade det sig att en av säljarna bodde rätt nära och hade i sin ägo en liknande som jag har.

IMG_8053

 

IMG_8054

 

Affär blev det, om än kanske lite dyr, med tanke på vad jag betalade för den andra som är större. Nu återstår det bara att komma på vilken färg jag skall måla den. Det lutar åt någon nyans av grå, fast sen skulle det ju vara kul med turkos eller någon annan häftig färg. Fast då igen är jag rädd att jag tröttnar på det för snabbt. Vilken färg skulle du välja?

11 reaktioner på ”Att fynda i grannskapet

  1. Min första tanke var : kör hårt och välj turkos. Den går att måla om då man tröttnar. Annars är ju grå, svart och vit trygga färger 🙂

    Gilla

  2. Spontant tänker jag att jag skulle måla den vit, antagligen för att jag har en sån där vit nånstans. Det var länge sen jag använde den, tack för inspirationen, jag borde leta fram den och se om den fortfarande är gångbar! Fast jag tror inte att den är så lämplig att ha då man har både hund och katter, risken är att den välter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s