A high school reunion

DSC00753

I år är det tio år sen tjejen på bilden gick ut högstadiet i Vörå, den skola som på då hette VOM-högstadium. Tänk vad massor som kan hända på 10 år. När jag ser tillbaka på den där tjejen och speciellt den där bilden idag så är det med ganska rolig känsla. För det första, varför den minen? För det andra vad tänkte jag med den frisyren? Å för det tredje, ja jag har mognat! Men vem har inte det.

Ikväll har vi återträff med högstadiegänget. Vi blir ca. 50 personer som skall träffas, vissa för första gången på 10 år. Jag tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll och jag lovar att berätta mera imorgon.

3 reaktioner på ”A high school reunion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s