Iväg på loppis

Hej på er! Här hos oss är det full rulle med kalas och förberedelser för både bjudning och dagens storloppis. Igår kväll hade jag min familj och sambons familj här på kaffe, huset fullt! Idag skall jag och mamma stå och sälja vid Storloppis i Botniahallen. Om ni har vägarna förbi får ni gärna komma och säga hej. Jag bits inte, jag lovar.

image

I skrivande stund står alla kassar och grejer och väntar på att bli bortsålda. Kom å fynda kläder, böcker eller varför inte blomkrukor.

4 thoughts on “Iväg på loppis

  1. Det blir tyvärr inget loppis för mig, jag prioriterar villalivet, men jag hoppas att du har en bra dag! Lite snopet bara att det är loppis/marknad både i Kvevlax och i Botniahallen och i Vasa på samma dag…

    Gilla

    1. Oj, vad många evenemang på en och samma dag. Det märktes inte på besökarströmmen i Botniahallen, eller ja nog mot eftermiddagen men det var mycket folk på g där. Jag skulle också prioritera villalivet om jag hade den möjligheten. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s