Firarhelgen är över

Firarhelgen är till ända och det vankas vanlig lugn söndagskväll i det här hushållet. Något trött och med en känsla av förkylning i kroppen ser jag tillbaka på en mycket lyckad vecka och framför allt helg. På fredag var det ju födelsedagsbjudning och igår träffades vi med en stor del av högstadiegänget. Vilken fenomenal kväll,så alldeles rolig att kameran i väskan helt glömdes bort. Om någon vill se bilder kan ni besöka Emelies blogg, hon gick på min parallellklass i högstadiet och var också en av de som var med och ordnade träffen nu.

IMG_8098

Ja, söndag kväll och jag skall redigera bilder inför veckans blogginlägg, har hunnit knäppa en hel del och har flera små inlägg på kommande. Å så kanske jag får tummen ur och syr fast de där knapparna i koftan som hängt på garderobsdörren nu i en månads tid.

2 reaktioner på ”Firarhelgen är över

  1. Alltså Hortensia, de är så fina! Blir sugen på en när jag ser din. Borde bara lära mig hur jag ska få dem att överleva, lyckas nämligen alltid ta livet av dem =/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s