Att fota sig till en bättre fotograf

IMG_8123

I födelsedagspresent önskade jag mig några fototillbehör, ett stativ och en fjärrutlösare nämligen. Har ju hört (läst) att det är roliga grejer att ha, fjärrutlösaren kanske främst när man är bloggare, hehe. Å vilka fantastiskt roliga prylar sen, när jag väl öppnade paketen och insåg att jag fått det jag önskade mig. Stativet är hopfällbart och det följde med en påse att bära det i. Fjärrkontrollen är mininmal, men fyller sin funktion helt bra.

Nu gäller det bara att fortsätta öva, läsa och öva lite mera för att bli en duktig fotograf. Ida, om du läser det här, vilket jag vet att du gör. När kan vi åka på fotoutflykt? En bonusbild på det då va, 26-årig amatörfotograf med favoritleksaken fjärrutlösaren får verket heta.

IMG_8117

 

Förresten, jag hittade här om dagen en ny blogg att följa. Flatten Image på Sevendays är en fotoblogg som skrivs av Patricia Rodas. Hon beskriver sin blogg som ett ställe där hon delar med sig av kreativt bildtänk, filosofi kring fotografering samt tips & råd. En perfekt blogg för mig som är mycket grön när det gäller fotografering men gärna lär mig mera. Några andra bra fotobloggar eller fotoinlägg jag inte får missa?

6 thoughts on “Att fota sig till en bättre fotograf

 1. Tack för bloggtipset, jag är också på jakt efter fotobloggar! Jag håller själv på att lära mig mer om fotografering, och skriver om det i min blogg! Lycka till med fotograferandet!

  Gilla

 2. Åh vad jag saknar min fjärrutlösare! 🙂 Min nya kamera kan nämligen inte hantera den jag hade och en fjärrutlösare till min nuvarande kamera kostar jättemycket. Så nu måste jag klara mig utan. SNYYFT 😉

  Gilla

  1. Tack! Hennes blogg är en av de första jag läste, när jag började läsa bloggar. Men med tiden fick jag upp ögonen för andra bloggar och hon lämnade bort..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s