En stickad kofta

Koftan, den som jag stickade på i vintras och som jag skrev om här, den är klar. Att sticka koftan och sen välja ut och få fastsytt knappar tog lika länge. Jag har inte haft så bråttom med andra ord, men nu när den är klar kommer den väl till pass dessa kyliga vårdagar. Att sen få den fotograferat var ju också en konst i sig. Ja, någon modebloggare med en massa poseringar är jag väl inte precis. Men här är den nu, koftan. Stickad i Novitas nallegarn och efter det här mönstret, men utan fickor. Det var tillräckligt knepigt ändå att förstå sig på mönstret ibland. Nå, vad tycker ni?

IMG_8164

23 thoughts on “En stickad kofta

  1. Fin, och vackra färger! Visst är det trögt ibland att få till det där sista… i höstas stickade jag en rosa kofta. Det som saknas är framkanten och knapparna, jag kommer mig aldrig för att skaffa knappar…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s