Att va tokig i doftande ljus

Det började för två somrar sen, mitt första Umeåbesök och utbudet av doftljus på både Lagerhaus och Åhlens. Sen dess går jag ständigt runt och sniffar på doftljus när jag besöker olika affärer. Jag älskar att ha dessa ljus brinnande här hemma, ett sätt att sprida väldoft.

IMG_8336

I april blev det två stycken av samma doft, den här gången blev det tre olika dofter ur Lagerhaus sortiment. Undras vilken doft som först skall få brinna här hos oss. Det blir allt för svårt att välja den första.

IMG_8337

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s