En finlandssvensk bloggala i Vasa

Tjohoo, sommaren är här och varje dag är lite som en fest. Jag har redan kopplat om till semesterkänslan, fast det är åtta arbetsdagar kvar innan jag stämplar ut för en lång semester.

Den finlandssvenska bloggvärlden väntar med spänning på att Ida-Marie och Maria skall lansera mera information om höstens bloggala som kommer gå av stapeln vid Vasa stadshus. Igår släpptes informationen om var och när och idag har Ida-Marie gett oss svar på frågor kring bloggalan.

bloggala

Skärmdump från Vasabladet.

Nu är det alltså dags att börja ställa in sig på gala till hösten då. Å det bästa av allt, vi får ju en orsak till att köpa ytterligare en klänning till garderoben. För någon galaklänning finns det minsann inte i den här garderoben. Jag är som sagt redan taggad för bloggala och har skrivit upp det i kalendern. Är det någon annan som redan vet att de är påväg? 

5 thoughts on “En finlandssvensk bloggala i Vasa

 1. och jag i min tur vill gå, men inte köpa någon klänning 😉 tror jag får försöka mig på den där brudklänningen igen, och hoppas att höfterna krympt ihop mer nu (efter graviditeten) än till julfesten 🙂

  Gilla

 2. Det är så roligt att det ska ordnas 🙂 Synd bara att avståndet mellan Ekenäs och Vasa är lite långt. Men funderar på att vallfärda dit ändå om jag får med mig någon 🙂
  Men den stora frågan, kan en gala klänning vara både knälång eller lång?

  Gilla

  1. Klart du ska komma upp till Vasa! 🙂 Jag har för mig att galaklänning nog är lång, men jag kommer själv köra på en knälån version eftersom jag fått för mig att jag (164 cm lång) inte passar i långa klänningar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s