Garderob 2.0 – att uppdatera med lite nya kläder

PicMonkey Collage

Sen den första utrensningen av min garderob vid årsskiftet har det inte kommit särskilt många nya plagg. Jag har helt enkelt inte varit på humör att shoppa kläder, men vinden vände under det senaste Umeå-besöket och ett flertal användbara klädesplagg hittade jag i affärerna.

Jag har länge tyckt att min sommargarderob behövt ett lyft och fast jag gjort så att jag bytt om lite i garderoben och plockat bort de mest höst/vinter-aktiga kläderna så lämnade det inte mycket inspiration i garderoben. Jag har tänkt färg, t-shirts och någon vacker samt enkel klänning. Sist och slutligen blev det en bekväm klänning, och ganska mörka färger. Men jag är hur som helst supernöjd med mina val av plagg. Dessutom besökte jag affären Salt i Umeå och där hittade jag en skön kofta. Expediten i affären kunde verkligen rekommendera koftan, många av kvinnorna som köper koftmodellen älskar den och kommer gärna in efter fler koftor i annan färg. Så, nästa gång jag besöker Umeå blir det nog en kofta från Salt igen.

Men ja, vad köpte jag egentligen då? Förklaring av plaggen samt inköpsställe hittas under sista bilden.

IMG_8350

IMG_8353

IMG_8355

Grå klänning, Only/Salt. Tubhalsduk, New Yorker. Randig tröja, Lindex. Grå t-shirt i linne, New Yorker. Randig t-shirt, New Yorker. Kofta Saint Tropez/Salt. Korallrött linne, New Yorker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s