Att fixa en terass

Kanske ni minns att jag i min sommarvlogg pratade om att bygga terass? Ja, den punkten får jag nog ändra till pynta terass istället. Den här veckan beslöt sambon och vår granne att det var passligt för terassombyggnad. Så i nuläget är vår bakgård ett enda kaos och terassbygget är i full gång.

IMG_8367

Så här såg det ut i söndagskväll när vi beslöt oss för att plocka bort alla gamla bräder och fixa rent under terassen. Sen var det bara för killarna att börja på med ombyggnaden i går. I skrivande stund har en tredjedel av terassen ny beläggning. Det lär väl nog bli bra när det blir färdigt, hälsar damen utan tålamod.

One thought on “Att fixa en terass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s