Källbackens loppisrace 2015

IMG_8414

Den senaste söndagen gick årets loppisrace på Källbacken av stapeln. För mig blev det också sommarens första race, men ändå ett evenemang som jag inte vill missa. Överallt kring källbacken promenerade fyndsugna människor och ballonger vinkade i vinden och lockade oss från den ena gårdsplanen till den andra.

IMG_8413

IMG_8416

Vi hälsade på hos Sandra, träffade Emmi, Maria och Mimmi och njöt av solen och värmen som äntligen hittat hit upp till oss i Österbotten. Några fynd blev också gjorda, även om jag tyckte att det inte fanns så mycket intressant i år. Men två krukor till terassen och ett bälte till höstens styrketräning fanns ändå i min rosa lilla my-påse när vi åkte hem från Nykarleby.

En riktigt lyckad dag, så här inför den långa semestern.

8 reaktioner på ”Källbackens loppisrace 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s