Doftälgar och slöa morgnar

Åh, dessa sommarhelger fulla av roliga program. Just den här helgen firas det vörådagarna i min gamla hemkommun och igår kom folk från när och fjärran till Maxmo för att dansa och umgås. Vi var också där i vimlet för att träffa bekanta och handla doftälgar förstås, hehe.

IMG_8442

Idag är det lite slött och svårstartat här hemma hos oss. Jag har nyss städat bort resterna av vårt efter dansen-häng på terassen med grannarna. Passar på att läsa ikapp senaste tidens blogginlägg också, innan det blir avfärd mot havet och vännerna igen.

 IMG_8441

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s