Att hitta ett nytt projekt

Semester, efter några dagar börjar det klia i fingrarna och jag längtar efter att få stilla mitt behov av att göra något. Något som jag länge gått och funderat på tar form och jag laddar bland annat ner fotoredigeringsappen VSCO-cam efter att ha läst gott om den på flera ställen. Sen tar jag mod till mig och skapar ett instagramkonto och börjar publicera bilder.

insta stinaskreativa

För länge sen hade jag en blogg Stina Kreativa, ett ställe där jag tänkte blogga mera nischat om inredning, handarbete och loppisfynd. Mina tre stora intressen. Men jag märkte ganska snart att nischat bloggande inte var för mig som var van att uppdatera lite varje dag om stort och smått.

Nu har Stinas kreativa återuppstått i form av ett konto på instagram, stinas_kreativa. Tanken bakom kontot är att det skall fungera som min gamla blogg, ett ställe var jag laddar upp bilder från mina tre största intressen, dvs. inga vardagsbilder över huvudtaget. Eller tja, vardagsbilder i form av glimtar från vårt hem då.

Välkommen att följa mig också på instagram under kontot stinas_kreativa.

7 thoughts on “Att hitta ett nytt projekt

 1. Nu följer jag båda dina insta. 🙂 Jag har också 2 insta. Ena heter ellenlundis, den andra heter ellenseriekonst. Om du vill får du följa min andra insta. 🙂

  Gilla

 2. Mycket trevligt 🙂
  Jag försökte också nischa min blogg, men märkte att det var lite omöjligt då jag t.ex. började med inredning. Ville lägga upp enbart egna bilder och gärna mest från mitt eget hem. Men så märkte jag att inte kan jag ju köpa en massa nya grejer för att ha något att visa upp på bloggen osv osv. 😛 Och jag har för litet hem för att helatiden ha något spännande att lägga fram.

  Gilla

  1. Ja, det är det som är det knepiga med just inredning känner jag också. Vårt hem är ju inte heller så stort att det går att förnya sig hela tiden, och fast det skulle gå skulle plånboken gråta tror jag. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s