Frukost i Vasas fina saluhall

Bloggar och social media, det är nog många tips som skulle gå en förbi om man ignorerade social media. Här i förra veckan läste jag hos Rebecca att hon ätit frukost i saluhallen. Vilken grej va, speciellt eftersom jag verkligen gillar Bistro A.W Stenfors luncher.

Som tur råkar två av mina barndomsvänner ha semester nu också så igår om morgonen bänkade vi oss redan strax efter 8 i saluhallen för att avnjuta Juustomaas frukostbuffé.

IMG_8601

Själv buffén var inte så stor men det fanns något för alla och gott var det verkligen. Ett skönt sätt att starta dagen på helt enkelt. Så ta med mamma,mormor eller några kompisar och gå till Saluhallen en morgon och ät frukost tillsammans. Det var verkligen värt att sätta semesterns andra alarmväckning för den här stunden.

Mån – Fre serveras frukosten från kl. 8 till kl. 12 och under lördagarna från kl. 9 till kl. 12.

4 reaktioner på ”Frukost i Vasas fina saluhall

  1. Oj men tack för tipset! Tycker överlag det finns dåligt med utbud på denna front I Vasa. Speciellt med tanke på TIDEN! På helgen vill mankanske inte stiga upp klockan 8 så att man hinner till någon hotellfrukost fore 9. Och då finns det inte så mycket kvar. Men med frukost till klockan 12 hinner man ju bra sova lite längre och ända äta frukost 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s