Den senaste tidens fynd

Sommartid är det riktigt populärt med gårdsloppisar och loppisrace över hela Österbotten. Själv har jag inte varit så flitig att delta i alla de olika racen, men har hittat guldkorn ändå när jag väl åkt iväg till något ställe.

Senaste helg råkade vara en riktigt fyndrik helg, en så pass bra en som jag lever länge på. Ni kanske kommer ihåg att jag funderade över förvaring och extra sittplatser i min terrassinlägg. Inte långt efteråt så satt jag och slösurfade på Findit och kom över en perfekt gammal kökssoffa. Priset var lagom, storleken perfekt och soffans fanns i Solf. Som hittat!

IMG_8661

Det roliga är att allt på bilden råkar vara loppisfynd, den stora lyktan köpte jag av Hannah, soffan är ett findit-fynd och den marinblå Sandhamn-kudden köpte jag förra hösten nån gång.

IMG_8656

Sen har också min lilla samling av gammaldags blompallar utökat sig. Hos Hannah stod också den röda och väntade på en köpare. När jag köpte den röda golvljusstaken vid Hellnäs loppis så tyckte jag att den bruna blompallen som jag hittade via Findit tidigare passade bra till, omålad. Men nu får jag nog lov att måla den ändå, sen jag hittade den röda.

Jag älskar de där perfekta fynden som en har glädje av länge. Har ni gjort några loppisfynd som ni är extra stolta över? Berätta gärna.

6 thoughts on “Den senaste tidens fynd

  1. Verkligen fin kökssoffa! Hela vårt hem är nästan ett loppisfynd kan man säga. haha. I princip varenda möbel förutom sängen och nattduksborden är köpta på findit, facebookloppisar eller ”vanliga” loppisar. Otroligt vad man kan hitta bra begagnade saker 🙂 Och vilket personligt hem man får dessutom.

    Gilla

  2. Vilken fin soffa! Eftersom jag hellre skulle vilja bli av med saker än skaffa mer saker blir det inte så mycket handlat på loppis… men, ett fynd som ligger långt tillbaka i tiden, som jag var mycket nöjd med var en barnvagn. Jag skulle få mitt fjärde barn, och nr 3 sov fortfarande i vagnen, så vi behövde en vagn till.

    Och om vi går till nutid, är jag väldigt nöjd med långklänningen jag köpte till min arbetskamrats doktorsmiddag för några månader sen… ett verkligt fynd! Det är mest kläder jag skaffat på loppis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s