På gång hos Fina Christina

Precis som i fjol kring den här tiden så spirar blogginspirationen igen. Redan när jag köpte de vackra häftena i Jakobstad vid La Fontaine pop up-shopen så visste jag att de skulle bli blogghäften. Ett ställe att skriva ner olika målsättningar, tankar och inläggsidéer på. Visst har jag mitt stora röda häfte också, men där samlas så mycket mer än bara bloggen.

IMG_8704

Jag känner det ända ner i maggropen och det blev helt solklart när jag fyllde i de båda bloggrelaterade listorna här nyligen, nu skall det satsas! I’m in it to win it! Vi var många som skrev om en önskan att få en större blogg och jag tror att det är möjligt bara vi satsar. Jag tänker göra det, banne mig nu kopplar jag i en växel som heter envishet och så kör vi!

Psst.. förresten, är det något speciellt ni vill att jag skriver om? Släng gärna iväg en kommentar här under inlägget då. 

6 thoughts on “På gång hos Fina Christina

 1. För jag vill ha flera följare på de här sidorna :

  Jag har en egen serie-sida på fb, bloggen o instagram. Vill inte spamma..
  Fb: Ellen Lundbergs serie/konst
  insta: ellenseriekonst
  serieblogg:bibelgangget.blogspot.se

  Själv klart vill jag ha flera följare på min vanliga sidor också. Men helst på min seriesida. 🙂
  Hur många följare har du på din blogg och bägge av dina instagram?

  Gilla

  1. Nå, enligt Bloglovin har jag 64 följare, men det är ca. 120-200 personer som kikar in här varje dag. På det mer vardagliga instagramkontot som hör ihop med bloggen har jag ca. 250 följare och på det nya ca. 25. Vet nog inte riktigt hur jag gjort för att få följare, tror det hänger mycket på intresse och personlighet kanske. 🙂

   Gilla

   1. Jag hade Bloglovin, men tyckte att sidan var tråkig. 😛

    Vanliga instagram har jag ca 112. Och min andra instagram har jag ca 40 följare. Facebook ca 37 följare.

    Jag förstår. 🙂 Jag försöker uppdatera bägge bloggarna så ofta jag kan. På mina instagram-konto är jag mera aktiv där. 🙂

    Jo jag tror de också. Tack i alle fall!

    Gilla

 2. Kanske tips på hur man gör på olika sociala medier, utan att tappa följare?
  Tex sin blogg, om man har blogg-torka nån gång. Man vill gärna ha flera läsare eller följare på sin platsform. Utan att spamma. 😛

  Vet du hur man ska göra? Jag försöker lajka, kommentera andras sidor osv.. Utan att spamma,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s