Sommarens craving: grillost/halloumi

Nästan varje gång jag handlat mat i sommar har ett eller flera paket grillost slunkit ner i matkärran. Den där goda, salta osten som skärs i skivor och läggs på grillen tillsammans med allt annat gott. De gånger jag inte grillat har jag bara stekt skivorna i stekpannan. När jag fixade en av mina kvällssallader här i veckan kom jag på att nästa gång skall jag skära osten i tjockare bitar (fetaostinspirerade) och steka dem så. Kan tänka mig att det också är jättegott blandat i sallad.

IMG_8849

Påtal om sallad, förra veckan satt jag och klippte ut en hel massa recept ur tidningar och hittade flera goda salladsrecept. Det får nog snart bli en kväll med tjejerna så att jag får prova något av recepten. Eller vad säger ni tjejer? Vin, sallad och batong, ett vinnande koncept har jag på känn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s