Fredagsfrågan #2. Vad är det sista du gör på kvällen?

Varken vardag- eller helgkvällar skiljer sig så jättemycket från varandra, speciellt inte när det handlar om rutiner. Så bland det sista jag gör innan jag äntligen kommer mig i säng, har blivit en riktig suddare och yrar gärna omkring sent om kvällarna, är att kolla bloggens statistik, facebook och instagram. Sen lägger jag telefonen på laddning, går via badrummet och tvättar bort dagen ur ansiktet, borstar tänder, tar på mig pyjamas och går till sängs.

IMG_8857

Åtminstone på vardagskvällarna blir det också ofta så att jag läser en stund, ibland kapitel efter kapitel och ibland hinner jag bara läsa några sidor så faller ögonen ihop av sig själv. Att läsa i sängen är så skönt och avkopplande, ja jag ligger nästan helst ner och läser mina böcker. Ja förstås önskar jag min sambo godnatt också, om det råkar vara så att vi delar säng..

Så kära bloggläsare, vad är det sista du gör på kvällen?


Fredagsfrågan är ett återkommande bloggprojekt som du kan läsa mer om här. Förresten glöm inte att följa mig på Bloglovin, så att du inte missar de 50 fredagsfrågor som är kvar.

4 thoughts on “Fredagsfrågan #2. Vad är det sista du gör på kvällen?

  1. Jag skrollar på instagram, gillar bilder o kanske kommenterar.
    Jag har ju 2 instagram-konton, att kolla in på. 🙂 Kollar på fb och mina bloggar. När jag har gjort de en stund så läser jag, innan jag släcker lampan!

    Gilla

  2. Jag lägger helst mig vid ungefär samma tid oberoende vardag eller helg, jag är ingen kvällsmänniska. Före jag släcker lampan bläddrar jag gärna i en tidning, tycker det är bra sätt att varva ner på före man ska sova och före det tar jag magnesium för att musklerna ska slappna av och inte ge mig sendrag 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s