Tre från senast

Jag har fullt upp med att njuta av augusti och värmeböljan, men ibland så kommer jag ihåg att knäppa en bild eller två. Trädgården levererar sensommarstämning och på fredag satt vi ute ända tills mörkret kom. Det var räkor och vin på terrassen, min senaste ljuslykteuppfinning med Riihimäkiburkar, dekorationssand och gråa ljus. Körsbär från vårt enorma träd och  så en sambo som kommer hem med ramar, som han tappert letat efter på Ikea. Äntligen får jag kryssa en grej av ”att göra hemma-listan”, nu skulle det bara gälla att få upp tavlorna på väggen också.

IMG_8904
IMG_8905

IMG_8907

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s