En inspirationsvägg med eltejp

IMG_8935

//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsJag har samlat på mig en hel drös vackra vykort, bilder som jag inte haft en aning vad jag skall göra med. Jag vill ju se på dem, för de är så vackra. Så bläddrade jag av och an på instagram och fick upp ögonen för en vykortsvägg, upplagd med eltejp. Så idéen föddes och det tog inte länge från tanke till handling. Eltejp hittar du på vanliga matvaruaffärer, modell större och förstås vid ställen som säljer verktyg och sånt..

IMG_8936//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Eltejpen, den är billig, den kladdar inte ner målade väggar och den fäster ändå relativt bra. Ett stort plus är att den kommer i många olika färger också. Den här gången höll jag mig till  svarta och vita rullar, det är ju ändå de färgglada korten som skall få prata.

IMG_8938

//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_8939//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Så jag klippte, klistrade och pusslade. Å ännu sitter den där, min motivationsvägg i sovrummet. Vykort med peppande citat, glada figurer och vackra mönster. Det sista jag ser när jag släcker lampan och det första jag ser när jag gnuggar sömnen ur ögonen.

Å sen, när jag tröttnar så pillar jag bort tejpen och flyttar om dem, fixar dem i en annan formation eller fyller på med fler fantastiska och inspirerande bilder.

8 thoughts on “En inspirationsvägg med eltejp

  1. Å det är jättefint! Eltekp visste jag inte heller att det kunde användas, ett tips att spara 🙂 Känner en som satt upp boksidor i ett collage på väggen på liknande sätt, var också ursnyggt. Sidorna kom från en bok från 70-talet med svartvita bilder i helsida. Så mycket man kan göra själv 🙂

    Gilla

  2. Tjusigt! Jag har min anslagstavla på jobbet som ”inspirationsvägg”, där lägger jag bara upp tackkort, vackra vykort, foton och fina minnen. Inga påminnelser om möten och sånt! Jag blir glad varje gång jag ser den, men snart är den full så då får jag också möblera om och kanske ta bort en del.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s