Fredagsfrågan #5. Hur ser ditt drömboende ut?

Om jag skulle ha fått den här frågan ungefär vid den här tiden i fjol så skulle jag nog ha beskrivit någon form av hus åt er. En dröm som jag haft väldigt länge är att få renovera ett gammalt hus från grunden. Men jag är väldigt medveten om det här enbart kommer förbli en dröm, eftersom min sambo inte alls är med på noterna.

Men, idag när jag fick frågan ur bloggburken så kan jag helt ärligt svara att i nuläget är vårt hem mitt drömhem. Jag älskar vår lägenhet och att få komma hem om dagarna. I oktober blir det ett år sen vi va på visning och sen i november ett år sen köpet gick igenom och vi fick flytta in.

Det bästa är ju förstås att slippa leva i ovisshet utan här kan vi bo hela livet om vi så vill. Å efter att vi fick fixat baksidan av huset med den stora terrassen också så är det i princip som en fyrarummare om somrarna.

För er som är nyfikna på hur det ser ut hemma hos oss så laddade jag upp en rundtursvideo i somras. Varsågoda!

Hur ser ditt drömboende ut?


 

Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här. Följ mig på Bloglovin också, så missar du inte en enda fredagsfråga eller några andra intressanta inlägg.

8 thoughts on “Fredagsfrågan #5. Hur ser ditt drömboende ut?

  1. Just nu drömmer jag om ett stockhus. Är så hussjuk så det är inte klokt. Vi bor i en egen tvårumslägenhet som börjar kännas liten..

    Gilla

  2. eftersom vi bygger är nog det vårt drömboende. men vi fantiserade länge om att renovera nåt gammalt men hittade inget lämpligt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s