En septemberlördag

Min och sambons helg tillsammans blir rätt kort, eftersom jag hamnar att skjutsa honom i jobb redan tidigt i morgon bitti. Istället tar vi ut det mesta av tiden och har försökt umgås mest hela tiden idag. Fixade god mat idag också, kan verkligen rekommendera laxrullarna med örtblandning från Malins nya mat.

Suttit stora delar av eftermiddagen på terrassen och njutit av solen och värmen. Jag ångrar verkligen inte vårt lägenhetsköp, när du ännu i september kan sitta ute och njuta. Satt så pass länge så vi hann dricka ett glas rödvin tillsammans med grannarna och beundra septemberskymningen. Den är här nu, tiden för mysbelysning och allehanda ljuslyktor överallt. Å som jag njuter, av att få tända ljus och se dem lysa sen.

IMG_9091

3 thoughts on “En septemberlördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s