Att hitta den blivande köksgardinen i skåpet.

Idag har jag förverkligat en av veckans många idéer. Som jag suktat efter nya köksgardiner nu till hösten och vintern. Bläddrat i diverse kataloger och scannat nätet efter perfekta köksgardiner. Lite visste jag att den där perfekta gardinen låg i mitt skåp, i ett nästan 3,5 meter långt tygstycke. Tyget ja, det fick ni en tjuvkik på i det här inlägget förresten.

Just idag, är jag glad över att mina föräldrar köpte symaskinen åt mig i julklapp för några år sen. En julklapp jag inte alls förväntade mig, men som jag fick i varjefall. Å sån glädje som den lilla maskinen skänkt mig när jag själv kan utforska sömnaden.

Så, nu hänger den där, den nya kökskappan som skiftar i toner av grå, mörkblå och vit. Samtidigt som jag funderar över vilka grejer som skall få göra den sällskap i vår helhet av kök och vardagsrum. Jepp, det är dags.. sommaren flyger ut och in kommer en mera murrig höstinredning. Det här året i form av mörkblå, grå och vit åtminstone.

IMG_9095

IMG_9096
IMG_9098

Men först skall jag cykla iväg till affären efter 400 g paprika och vitlök. En del av våra chilisar är mogna så jag lovade sambon att göra djävulssylt av dem. Perfekt söndagssysselsättning om ni frågar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s