Lite nytt på bloggfronten

Nå, nu har jag äntligen fått förnyat bloggen litegrann.. Det krävdes en hel del tagningar med stativ och fjärrutlösare, och en del stick av envisa brännässlor innan jag fick till headerbilder som jag är nöjd med.  Det knepiga är bara att få dem i en bra storlek, men det får vara en stor Christina ni kikar på, ni vet ju åtminstone vems blogg ni kommer in på då, hehe.

Förresten, den här dagen har varit betydligt bättre än gårdagen. Det hjälper nog att fokusera på det positiva ibland. Å ni verkar vara fler som sysslar med liknande metod också. Så, jag tror att vi kan rekommendera positivt tänkande de dagar de känns helt åt pipsvängen.

Nu skall jag plocka fram klippmaskinen och fixa pappas hår och så ska vi förstås se Sipiläs tal till folket. Få se då…

Ha en bra kväll ni som kikar in!

10 thoughts on “Lite nytt på bloggfronten

  1. Kul med lite nytt och fräscht på bloggen 🙂 jag borde också ta itu med min nån gång. Fast ett litet förslag vill jag gärna komma med. Nu är din blogg nämligen inte ”centrerad” längre. Den ligger till vänster i webbläsaren och inte över hela sidan och jag skulle föreslå att göra allt centrerat så som det var förut. Ögat kan vila lite lättare då.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s