Let’s drink them veggies and fruits

Mer och mer börjar jag få rutin på det här med matlagningen också. Svårt är det, att hitta goda och enkla recept, men när en prövar sig fram så brukar det bli rätt bra ändå. Jag har också hittat tillbaka till det här med smoothies. Min senaste blev mixad ikväll efter 4 kms rundan, en grön smoothie denna gång.

IMG_9236//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

I min smoothie hade jag: frusen mango och frusen spenat, banan, kvarg och avokado. Något som jag förresten läste någonstans nyligen är att du kan koka upp frusna frukter/bär i lite vatten innan du tillsätter dem i smoothien. Min gröna drink var lätt ljummen av detta, men om man kokar upp de frusna ingredienserna ett tag på förhand så borde det fungera bättre.

Nu efterlyser jag era favoritblandningar till smoothies. Vad brukar du ha i din drink?

10 thoughts on “Let’s drink them veggies and fruits

  1. Jag brukar för det mesta dricka smoothies efter jag har tränat, och de ser oftast ut såhär: en burk kvarg, en banan, frusna (inhemska!) bär (typ blåbär eller hallon). En skvätt mjölk gör mixen mer drickbar, för annars blir den ganska trögflytande. Inte det godaste eller mest originella smoothiereceptet kanske, men bra efter träning tycker jag! 🙂

    Gilla

  2. Jag är lite kärringen mot strömmen i den här smoothietrenden. Jag tycker om att tugga min mat, och jag tycker om att känna de olika goda ingredienserna/smakerna var för sig i munnen, inte i en blandad röra. OCH jag fick nog av smoothier/shakes när jag en gång i tiden bantade med hjäp av sådana. 🙂 Fast goda ser de ju nog ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s