Ett försök i att vara närgången

Efter gårdagens stora inspirationstillfälle i både naturfotografering och makrofotografering beslöt jag mig för att försöka idag. Är för tillfället hemma hos mina föräldrar så jag har tagit en tur i omgivningen här runt gården för att hitta något att öva på. Bjuder er således på mitt första försök med macrofotografering.

123 IMG_9320

Av de få bilder jag hann knäppa av i försök till macro idag fick jag verkligen mersmak. Ser väldigt mycket framemot tisdagens fotograferingstillfälle ute vid Replot också. Skall bli roligt att få testa i praktiken det vi hört i teorin nu de tre första tillfällena under kursen.

4 thoughts on “Ett försök i att vara närgången

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s