Att bli överraskad o bortskämd

Jag sitter och läser Carros inlägg om muminmuggar och funderar lite grann kring min samling. Om hur jag oftast bara väljer en mugg ur skåpet utan att tänka desto mer kring valet. Ibland blir det förstås någon av favoriterna, om jag är på det humöret.

Så kommer sambon hem, med en hel massa påsar. Det är kexpaket från Göteborgs kex, eftersom han lastat kex den här veckan, det är några flaskor vin till lördagsmyset. Å det är en muminmugg! Alltså, jag tappade hakan! Visst har jag sneglat på just den där håll Sverige rent-muggen i några omvarv, men tänkt att jag inte vill lägga så mycket pengar på en muminmugg. Så går han och köper den åt mig! 

Jag kan inte fatta, men visst är jag mycket glad och lite rörd.

IMG_9473

5 thoughts on “Att bli överraskad o bortskämd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s