Att ta sig tid för bloggen

Här loggar jag in och möts av en hel hop kommentarer från er! Så glad jag blir, det gjorde verkligen min dag. Nu skall jag ta mig tid att läsa genom alla och ge er svar också. Vi verkar vara många som funderar lite likadant kring det här med självkänsla och utseende och om du inte råkar veta vad jag pratar om nu så hittar du mitt inlägg om att se sig i spegeln här.

IMG_9526

Jag gav lite ledtrådar på min facebooksida igår också, ledtrådar till en spännande decembermånad. Bloggen har ju en egen facebooksida, där jag ibland delar med mig av de bästa inläggen. Så vill du veta vad som är på gång hos Fina Christina får du gärna kika in där.

Ja just ja, jag har gjort en enkät också, i utvecklingssyfte för bloggen. Så jag skulle vara väldigt tacksam om du tog 5 minuter och svarade på min bloggenkät. Du kan svara anonymt och det är endast jag som sen ser svaren.

Tack! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s