Följ ditt hjärta!

IMG_9583

Ikväll tog mamma med mig på torsdagsföreläsning till Stjärnhallen i Nykarleby. Agneta Sjödin föreläste för en nästan fullsatt sal. För min del pratade inte Agneta om några nya saker, men det är alltid bra med inspiration och påminnelser.

Nå, vad pratade hon om då? Tja, hon berättade om sitt liv, om hur hon gått in i väggen, träffat stora idoler, lärt sig en hel del om sig själv, skrivit böcker och gjort en pilmgrimsvandring. De tankar som jag tar med mig efter ikväll är att följa hjärtat, gör det som du känner att är rätt, som passar dig. Å ibland, om det är något som känns motigt och svårt, bit ihop och gör det också! 

Tack Agneta och Nykarleby Arbis för en mycket inspirerande torsdagskväll! Ni fick mig så taggad att jag bokade in ett Skypemöte och sen så jag for ut och försökte fånga norrsken på bild igen. Men, mer om allt det en annan dag. Nu skall jag googla Agnetas böcker.

Tack o gonatt!

6 thoughts on “Följ ditt hjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s