Fredagsfrågan #10. Vilka är dina bästa pepplåtar?

De finns ju de där vissa låtarna som ger en riktigt bra känsla i kroppen och sinnet. Jag tror nog att vi alla har dem och om du inte kommer på dem nu så försök fundera över vilken sorts musik du alltid blir lite extra glad av att lyssna på. Vilka är låtarna som du skruvar upp volymen till i bilradion? Fuldansar till i köket i när du lagar mat?

Jag råkar faktiskt ha några olika för olika tillfällen och dem tänker jag lista här nu åt er. Sen kanske ni minns att jag lyssnar på väldigt många olika sorter av musik så här kommer det säkert vara en riktig mix. Okej, vi kör.

I bilen/tagga för fest:

Icona Pop – Emergency, Emil Berg – Du swipa höger, 2 blyga läppar – världens bästa tjej.

Inför eller under träningspass:

Nause – Made of, Galantis – Peanut butter jelly, Britney Spears – work b***ch.

För inspiration eller motivation:

Tribes – Dancehall, The Donnas – Dancing with my self, Kid Rock – born free, Journey  – Don’t stop believing

Okej, nu vill jag veta vilka som är era mest peppande låtar! Å kom ihåg att ni kan lägga till era höstfavoriter på vår gemensamma spellista Gula löv och höstpepp på Spotify. Eller bara följa listan om du vill lyssna på mina och andras höstfavoriter.


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här.

5 thoughts on “Fredagsfrågan #10. Vilka är dina bästa pepplåtar?

 1. En låt som gör mig glad är Nate Ruess – Nothing Without Love. Det är en kombination av texten, musiken och hans röst som alltid ger mig bra feelis.

  Gilla

 2. Peanut butter jelly har jag kört på mina spinningtimmar i september 🙂 så jag håller med om att den är bra träningsmusik! Inför min födelsedag häromveckan körde jag ett pass med bara 70-talslåtar (eftersom det var på 70-talet jag var tonåring) och där funkade gamla hederliga YMCA som en riktig humörhöjare. Sweat med Snoop Dogg har också varit en träningsfavorit, men den har jag spelat så mycket…

  När jag vill skratta (den är bara så absurd): Schmackeboom
  När jag vill bli taggad så där i största allmänhet: Don’t stop the party (Pitbull)

  Just nu har jag svårt att komma på fler.

  Gilla

  1. Åh, vad kul med 70-talslåtar som träningsmusik. Valet av musik gör mycket för träningen, vissa låtar som också hörs på krogar t.ex. så har jag svårt för om de samtidigt spelas när jag tränar för då förknippar jag dem med det. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s