Finländska favoriter – två österbottniska webshopar

Så småningom är det väl dags att börja fundera kring det här med julklappar igen. I år gör vi det enkelt jag och sambon, köper en gemensam grej till hemmet som vi båda vill ha. Det är ett tag sen jag uppdaterat något alls på bloggserien finländska favoriter. Det är nästan så att den fallit lite i glömska, men nu skall jag ge denna serie ett försök igen.

Idag vill jag framhäva två unga kvinnor som valt att satsa på det de gillar. Att välja dessa två framom många andra var ganska enkelt för mig, de är i min ålder och de satsar på något som intresserar mig. Jag pratar om Fanny och Malin.

housebyf

Skärmpdump från House by F.

Fanny driver inredningswebshopen House by F, som tidigare har haft en fysisk affär i Vasa centrum. Då passade jag på att kika in när jag hade vägarna förbi och förundras över allt det vackra som hon fyllde hyllor och bord med. Idag satsar hon på webshopen och där hittas inredningsmärken som Ernst, Rice, Ylva Skarp och House Doctor. Så letar du gåvor åt en person med inredningsintresse kan jag tänka mig att du hittar något speciellt där.

malin

Skärmdump från Foodie Living.

Malin, kvinnan som drivit café, skrivit två böcker och nu har både en webshop och en fysisk affär i Sundom för foodies. Hos Foodie Living hittar du det där lilla extra som gör det spännande och roligt att fixa i köket. Eftersom Malin själv äter glutenfri kost så finns det ett rätt stort sortiment av såna varor också. Jag har både beställt från webshopen men också besökt Malins affär i Sundom. Så letar du presenter åt någon som gillar att stå i köket och dona eller tycker om lite annorlunda ätbara/drickbara gåvor så kan jag tänka mig att Foodie Living är rätta stället.

2 reaktioner på ”Finländska favoriter – två österbottniska webshopar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s