Fredagsfrågan # 11. Vad är det bästa med fredagar?

Vilken passlig fråga, när jag råkar ha den här fredagen ledig. Sådär spontant skulle jag säga att det bästa med fredagar är att arbetsveckan börjar vara på stickan och jag har två helgdagar att se framemot. Ofta försöker jag hålla mina helger relativt lugna, ibland lyckas det bättre och ibland sämre.

För mig är nog fredag veckans bästa dag, du får lämna veckan bakom dig, varva ner och se framemot helg. Ibland är jag så pass att jag fixar något extra gott att äta och ibland så nöjer jag mig med det som finns hemma från tidigare. Är jag riktigt uttråkad så får tvn stå på som sällskap, men det händer inte ofta. Istället brukar jag spela spotify, sitta här framför skärmen eller dona med något handarbete.

DSC_0251

En selfie från någon av höstens många promenader.

När man som jag är omgiven av ljud och människor fem dagar i veckan är det jätteskönt att få komma hem och ha det lugnt och skönt, om ens för en kväll. Ibland får jag ju förstås ha sällskap av sambon, men de flesta fredagar så firar jag ensam.

Så, fredag, veckans bästa dag. Just den här fredagen kommer att leda till ett EFIT-inlägg som dyker upp imorgon.


 Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här.

2 thoughts on “Fredagsfrågan # 11. Vad är det bästa med fredagar?

  1. Eftersom jag bara jobbar 50 % känns inte det där med fredagar på samma sätt som när jag jobbade heltid. Hursomhelst, de flesta tyckte just det där – att fredagen var veckans bästa dag, medan jag alltid var så genomtrött på fredagar att jag bara ville att det skulle bli kväll så att jag skulle få lägga mig. Ingen ork för fredagsmys, liksom. Fast ett tag botade jag tröttheten med att avsluta arbetsveckan med en Bodycombat-timme på gymmet och sen handla mat (färdig mat till kvällen) och då var det genast trevligare. För mig är måndagar veckans bästa dag, för då är jag oftast utvilad 🙂

    Gilla

    1. Nog är jag oftast rejält trött efter veckan på fredagar, så det brukar bli lugna tag i soffan och tidig kväll. Måndagar kommer inte långt efter som favoritdag, eftersom det då är piloxing. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s