Nu avslöjas den stora hemligheten!

Saknar du promenadsällskap? Känns det lite tråkigt där i soffan?  Vet du inte riktigt vad du skall hitta på just den här söndagen? Då har Silje och Christina lösningen åt dig: Lyssna på vår podcast, Söndagsöppet.

sondagsoppet1

Söndagsöppet är podden som tar dig med in i två unga finlandssvenska kvinnors liv. Silje och Christina diskuterar stora och små ämnen som ofta cirkulerar i våra tankar. Söndagsöppet blev en personligare förlängning av bloggarna siljetherese.com och finachristinas.com , här är vi inte rädda att diskutera.

Varannan söndag publiceras ett nytt avsnitt och redan nu kan vi utlova intressanta ämnen, vad sägs om studier och jobb, Nyland vs. Pampas och Familjeförväntningar. Första avsnittet publiceras redan nästa söndag, då får ni lära känna oss lite grann och lyssna till hur podden blev till.

Söndagsöppet, lägg namnet på minnet och följ oss också gärna på instagram @sondagsoppet eller facebook.

2 reaktioner på ”Nu avslöjas den stora hemligheten!

  1. Ping: De mest lästa inläggen september-december | Fina Christina

  2. Ping: Snygga motiv och ett stort tack! |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s