Ur askan i elden.

Inlägget jag skrev igår är ett praktexempel på sättet; handla först, tänka sedan!  Ibland blir det så och jag kan mycket väl tänka mig att ni andra är likadana, vissa för det mesta andra bara enstaka gånger. Texten är alltså väldigt spontan och vid eftertanke något som aldrig egentligen skulle ha behövt nå cyberrymden, med tanke på det kaos den verkade orsaka.

Klart jag förstår att folk skall få debattera och fundera kring en massa olika ämnen. Å visst kan jag förstå att de som inte var med i omgång 1, 2 eller 100 behöver få göra sin röst hörd någon gång också. Från och med nu tror jag att jag sällar mig till bloggveteranerna och kan konstatera att jaha, nu var det där ämnet på tapeten igen.

Men lite småroligt finner jag det nog att min besökarstatistik sköt i höjden för det där lilla inlägget. Jag hoppas ju verkligen inte att ni som kikade in igår tror att hon den där Fina Christina verkar vara en riktig surkärring som stör sig på lite hälsohetsdebattsinlägg. Nej, nej.. egentligen skulle jag nog kanske ha en del att fundera kring gällandet nämnda ämne och mycket mer. Men det kanske vi tar i podden sen.

Ha en bra onsdag, ikväll bandar vi första poddavsnittet!

One thought on “Ur askan i elden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s