Tips på enkla stickade sockor

För mig är stickning en form av avkoppling, då får jag låta tankarna strömma fritt och ibland behöver jag mycket koncentrationen och då får tankarna hålla paus. Idag har jag plockat ihop ett kollage med några enkla strumpbeskrivningar åt er. Alla dessa sockor och deras beskrivningar hittar ni på Novitas hemsida, de har en bra och lättförstådd sökmotor och hemsidan deras finns också på svenska.

sockor

Alla bilder från Novitas hemsida.

Här hittar du beskrivningen till de ljusgrå sockorna. Här hittar du beskrivningen till de mörkgrå sockorna. Här hittar du beskrivningen till de röda mönstersockorna. Här hittar du beskrivningen till de gula och gröna sockorna. De gråa sockorna är sådana som är enklare att sticka, och de gröna, gula och röda är lite svårare. Å sen kan jag verkligen rekommendera Hannas stickskola som hon gjorde för flera år sen. Jag har hela skolan utprintad på papper och får ibland lov att plocka fram pappersbunten för att fräscha upp minnet.

Lycka till med sockorna!

En reaktion på ”Tips på enkla stickade sockor

  1. Ping: Julkalendern, lucka 3 | Fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s