Fredagsfrågan #12. Vilket är det roligaste jobb du haft?

Vet ni, idag tänkte jag nästan glömma bort fredagsfrågan. Jag hade det så skönt i soffan tillsammans med lite rödvin och Spotify. Nå, bäst att logga in och fundera kring vilket som är det roligaste jobbet jag haft.

Sådär spontant kommer jag faktiskt att säga att dagisjobbet är det roligaste jobbet jag har och har haft. Tänk er själva, du får göra en hel massa roliga saker tillsammans med en massa barn. Vi pysslar, sjunger, springer, skrattar, leker, åker pulka, har maskerad, läser sagor och umgås. Mitt jobb är så varierande och inte en dag är den andra lik. Vissa dagar är förstås lite tyngre än andra, men de fantastiska dagarna väger nog upp de grå.

Bara för att bevisa så hittade jag några fina tankar från en och annan arbetsdag som jag publicerat på facebook.

Jag har sagt det förr, men jag har nog världens bästa jobb! Idag var vi på promenad med några av barnen och möter en högstadietjej på väg till skolan. Jag märker att barnen fnissar och pratar om henne när vi gått förbi, nyfiken som jag är tar jag reda på vad som var så intressant.

– Nåmen tå on hadd såndroga böxor å visa magan!
– Jaa, åså stank on parfym!

Haha, jaa.. vad svarar man på den!?

 

Hört vid matbordet på jobbet:

Barn; har du sätt vilka bucklor jag har på armarna? (Spänner sina små armmuskler)
Barn 2; ja, titta jag har också mucklor!! (drar upp tröjärmen å spänner sina)

Sen skratta vi alla gott och fundera vad Pettsons mucklor gör inne i barnets arm.

 

Ett av dagisbarnen ställde en ny gåta idag: Vad är det som går och går och aldrig kommer till dörren? En mamma på Ikea. 


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie som du kan läsa mer om här.

3 reaktioner på ”Fredagsfrågan #12. Vilket är det roligaste jobb du haft?

  1. Ping: mina jobb och mitt roligaste jobb | Vonnes välsignelser och vedermödor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s